• Stuur een boodschap aan de regering

  Lees meer
  pensioengeknoei-carrousel-720x220
 • ACV-Contactcenter

  ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer, namelijk 011-30.60.00.

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 • Op afspraak

  Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het...

  Lees meer
  Op afspraak
 • ACV-Mailbox

  Wist je dat je ook kan mailen naar het ACV?

  Lees meer
  ACV-Mailbox
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   
Miniatuur Het Bewegingshuis

Ontwerp het logo van Het Bewegingshuis en win een iPad mini!

De hoofdzetel van onze beweging in Hasselt kreeg midden dit jaar de nieuwe naam ‘Het Bewegingshuis’. Maar … Het Bewegingshuis is nog op zoek naar een logo. Een logo voor een opvallende lichtreclame, dat ook niet misstaat in onze papieren en digitale communicatie. Kan jij ons een logo ontwerpen? Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een iPad mini!
Jean Vranken
Met het zomerakkoord op zak trok premier Michel met zijn ministers eind juli naar Tomorrowland om het goede werk te vieren. Het leverde de welbekende selfie op met de premier en zijn lachende ministers op een podium tegen een achtergrond met heel wat feestgedruis. Voorzitter Jean Vranken stelde zich tijdens de jaarlijkse startavond van ACV-Limburg heel wat vragen bij deze ietwat overmoedige foto. “In welk land wij leven? Alleszins niet in een zorgeloos Tommorowland.”
Lees meer
Mathy-Bloemen-miniatuur
“We mogen toch met enige fierheid stellen, dat we in het merendeel van onze dossiers een gunstig resultaat voor onze ACV-leden weten te bekomen.” Dat zegt Mathy Bloemen, diensthoofd van de Rechtskundige dienst van ACV-Limburg.
Lees meer
Ronald Paulussen miniatuur
“Je kan maar beter ingaan op de uitnodigingen voor het verhoor van RVA en VDAB. Als je er geen gevolg aan geeft, kan dit letterlijk een serieuze streep door de rekening betekenen,” zegt Ronald Paulussen.
Lees meer
Meer regionaal nieuws ...
Gesloten

Gesloten

De ACV-kantoren zijn GESLOTEN op:
 • wo 1 november (feestdag) 
 • do 2 november (betalingen)
ACV-zitdagen

ACV-Zitdag wijzigt

De ACV-zitdag in Voeren zal vanaf oktober 2017 doorgaan in de namiddag van 13.30 tot 16.00 uur (i.p.v. voormiddag), elke 2e en 4e woensdag van de maand.
ACV-Brievenbus verhuist

ACV-Brievenbus verhuist

Op 18 augustus 2017 verhuisde de ACV-brievenbus in Riemst naar de gemeentelijke bibliotheek ‘De  Boekerij’ op de Paenhuisstraat 13. De brievenbus op de Visésteenweg werd verwijderd.
Documenten bestellen

Documenten bestellen

Je moet groene klevers hebben? Of dopkaarten? Wist je dat je deze en andere documenten HIER eenvoudig online kan bestellen!
Openingsuren vrije zitdagen

Openingsuren vrije zitdagen

Check HIER de openingsuren voor de vrije zitdagen van ACV-Limburg!
Op afspraak

Op afspraak

Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het nummer 011-30.60.00! Lees HIER meer over het syndicaal loket van ACV-Limburg.
ACV-Infofoon

ACV-Contactcenter

ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer: 011-30.60.00! Klik HIER voor de bereikbaarheidsuren van het ACV-contactcenter.
ACV-Mailbox

ACV-Mailbox

Je kan het ACV ook mailen. Selecteer HIER de rubriek waarin je vraag thuis hoort. Vervolgens kan je via een formulier je vraag stellen.
ACV-Brievenbussen

ACV-Brievenbussen

Snel documenten bezorgen aan ACV-Limburg? Maak gebruik van de ACV-Brievenbussen. Je vindt het overzicht HIER terug.
ACV-Infofoon

Wijzigingen

Verhuisd? Ander werk? Nieuw e-mailadres? Wat veranderd in je leven ... geef je nieuwe gegevens HIER snel door aan het ACV! Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn in elke situatie!
Fotoalbums

Fotoalbums

Geflitst op één van onze activiteiten? Klik HIER voor onze fotoalbums!