• Goede pensioenen zijn een politieke keuze!

  Lees meer
  Het rapport van de regering Michel
 • ACV-Contactcenter

  ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer, namelijk 011-30.60.00.

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 • Op afspraak

  Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het...

  Lees meer
  Op afspraak
 • ACV-Mailbox

  Wist je dat je ook kan mailen naar het ACV?

  Lees meer
  ACV-Mailbox
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   
Miniatuur info's swt & pensioen
Ben je aan het overwegen om met swt (vroeger brugpensioen) te gaan? Of mag je binnenkort genieten van een verdiend pensioen? Kom je alvast informeren over de algemene regels en principes van het swt en het pensioen.
Lees meer
G-facts miniatuur
Met G-facts kijkt ACV Limburg op een andere manier naar gender. In maart focust G-facts op gendergerelateerd geweld. Wat zijn de gevolgen ervan op de werkvloer en hoe pak je dit in je onderneming aan?
Lees meer

Regionieuws

Jean Vranken
“Wij roepen werkgevers op om van de krapper wordende arbeidsmarkt een uitdaging te maken. Wij hebben immers nood aan werkgevers, die naast witte raven, ook de bonte kraaien kansen geven op (vol)waardig werk.”
Lees meer
BLiKopener: Return to work
“Het is dan ook onbegrijpelijk dat de doelgroep wordt verruimd. Het doet vermoeden dat andere elementen spelen, die niets met re-integratie te maken hebben,” aldus Koen Buntinx van de ACV-Vormingsdienst LiVo.
Lees meer
Ellen Sleeuwaert en Liesbeth Schraepen
“Wij geloven in de talenten van onze leerlingen in het technisch en beroepsonderwijs. Wij moeten af van die misvatting dat een technische of beroepsopleiding niet sexy genoeg zou zijn.” Dat zeggen Ellen Sleeuwaert van het ACV en Liesbeth Schraepen van het RTC.
Lees meer
Gesloten

Gesloten

De ACV-kantoren zijn GESLOTEN op:
 • ma 02/04 (feestdag) 
 • wo 04/04 (betalingen) 
 • ma 30/04 (collectieve sluiting)
ACV-Houthalen verbouwingswerken

ACV-Houthalen verbouwt!

We steken ACV Houthalen in een nieuw kleedje. Daarom zal ons kantoor vanaf dinsdag 27 februari tijdelijk gehuisvest zijn op de gelijkvloerse verdieping in het voormalige kantoor van de Werkwinkel naast de CM. We hopen je spoedig terug op onze vertrouwde locatie te mogen ontvangen in een vernieuwd kantoor!
Documenten bestellen

Documenten bestellen

Je moet groene klevers hebben? Of dopkaarten? Wist je dat je deze en andere documenten HIER eenvoudig online kan bestellen!
Openingsuren vrije zitdagen

Openingsuren vrije zitdagen

Check HIER de openingsuren voor de vrije zitdagen van ACV-Limburg!
Op afspraak

Op afspraak

Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het nummer 011-30.60.00! Lees HIER meer over het syndicaal loket van ACV-Limburg.
ACV-Infofoon

ACV-Contactcenter

ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer: 011-30.60.00! Klik HIER voor de bereikbaarheidsuren van het ACV-contactcenter.
ACV-Mailbox

ACV-Mailbox

Je kan het ACV ook mailen. Selecteer HIER de rubriek waarin je vraag thuis hoort. Vervolgens kan je via een formulier je vraag stellen.
ACV-Brievenbussen

ACV-Brievenbussen

Snel documenten bezorgen aan ACV-Limburg? Maak gebruik van de ACV-Brievenbussen. Je vindt het overzicht HIER terug.
ACV-Infofoon

Wijzigingen

Verhuisd? Ander werk? Nieuw e-mailadres? Wat veranderd in je leven ... geef je nieuwe gegevens HIER snel door aan het ACV! Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn in elke situatie!
ACV-GPS

ACV-GPS

Navigeer doorheen de dienstverlening, diensten en werking van ACV-Limburg met de ACV-GPS! Download deze handige BROCHURE.