• Vrije zitdagen

  In Limburg kan je elke werkdag terecht in één van onze 18 ACV-kantoren.

  Openingsuren vrije zitdagen
 • ACV-Infofoon

  ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer, namelijk 011-30.60.00.

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 • ACV-Vakantieregeling

  Lees meer
  ACV-Vakantieregeling
 • Sociaal akkoord: eerste stappen gezet, nog reuzenstappen te...

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   
ACV-Vakantieregeling

ACV-Vakantieregeling

Naar jaarlijkse gewoonte schakelt de dienstverlening van ACV-Limburg tijdens de zomermaanden over op de vakantieregeling.Deze loopt van maandag 29 juni tot en met zondag 30 augustus, uitgezonderd voor de kantoren Tongeren, Sint-Truiden, Maaseik & Maasmechelen die op maandag 6 juli starten met de vakantieregeling.
Raadpleeg HIER de ACV-vakantieregeling!

Ondanks alle adviezen van experts en ondanks de acties van het Gemeenschappelijk Vakbondsfront besliste de Regering een indexsprong. Maak duidelijk dat de vakbonden ook in uw naam dit NEEN-signaal verkondigen. Onderteken de petitie

Regionieuws 2015

Meer regionaal nieuws ...
Score your goal two times
Met ‘Score your goal two times’ wil ACV-Bijblijfconsulent Mustafa Harraq jongeren tussen 18 en 25 jaar aan de slag helpen ondanks hun moeilijke achtergrond en afstand tot de arbeidsmarkt. Een van zijn partners in crime is zaakvoerder Louis Wolfs van schoonmaakbedrijf LW-Cleaning.
Lees meer
Jaarlijks sterven 100.000 Europeanen aan kanker door het werk
Dinsdag 28 april 2015 -tijdens de Werelddag voor Veilig & Gezond Werk- voerde ACV-Limburg actie op de Grote Markt in Hasselt. Een ludieke actie om de serieuze problematiek van de grenswaarden voor kankerverwekkende stoffen op de werkvloer in de kijker te plaatsen.
Lees meer
Provinciale actiedag tegen asociale regeringsmaatregelen
ACV-Limburg blijft zich verzetten tegen het onrechtvaardige regeringsbeleid. In het kader van de provinciale actiedagen begin april bezocht een ruime delegatie van ACV-Limburgdiverse instellingen om de gevolgen van de asociale regeringsmaatregelen te kaderen en dit te ondersteunen met enkele getuigenissen.
Lees meer
Jean Vranken
Sinds het aantreden van de nieuwe regering hebben werklozen het niet onder de markt. Meer dan ooit staan ze in het oog van de storm. “We kunnen niet anders dan concluderen dat het beeld over de werklozen en de werkloosheid vandaag ongenuanceerd, kwetsend en vooral stigmatiserend is,” zegt Limburgs ACV-voorzitter Jean Vranken.
Lees meer
ACV-BLiKopener: TTIP
Het Transatlantic Trade & Investment Partnership -kortweg TTIP- wil de handelsstruikelblokken tussen Europa en Amerika wegwerken. “Maar ten koste van wat?” vraagt Limburgs ACV-voorzitter Jean Vranken zich af. “Zal dit handelsverdrag Europa niet meer gaan kosten dan het oplevert? Moeten wij ons neerleggen bij een mogelijke afbouw van onze regels inzake arbeidsbescherming, milieu, voedsel, …?”
Lees meer
Meer regionaal nieuws ...
Gesloten

Gesloten

De ACV-kantoren zijn GESLOTEN op:
 • maandag 20 juli (brugdag)
 • dinsdag 21 juli (feestdag)
 • maandag 3 augustus (betaling werkloosheid)
Openingsuren vrije zitdagen

Openingsuren vrije zitdagen

Check HIER de openingsuren voor de vrije zitdagen van ACV-Limburg!
Op afspraak

Op afspraak

Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het nummer 011-30.60.00! Lees HIER meer over het syndicaal loket van ACV-Limburg.
ACV-Infofoon

ACV-Infofoon

ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer: 011-30.60.00! Klik HIER voor de bereikbaarheidsuren van de ACV-Infofoon.
ACV-Mailbox

ACV-Mailbox

Je kan het ACV ook mailen. Selecteer HIER de rubriek waarin je vraag thuis hoort. Vervolgens kan je via een formulier je vraag stellen.
ACV-Brievenbussen

ACV-Brievenbussen

Snel documenten bezorgen aan ACV-Limburg? Maak gebruik van de ACV-Brievenbussen. Je vindt het overzicht HIER terug.
Documenten bestellen

Documenten bestellen

Je moet groene klevers hebben? Of dopkaarten? Wist je dat je deze en andere documenten HIER eenvoudig online kan bestellen!
ACV-Infofoon

Wijzigingen

Verhuisd? Ander werk? Nieuw e-mailadres? Wat veranderd in je leven ... geef je nieuwe gegevens HIER snel door aan het ACV! Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn in elke situatie!