• Vrije zitdagen

  In Limburg kan je elke werkdag terecht in één van onze 18 ACV-kantoren.

  Lees meer
  Openingsuren vrije zitdagen
 • ACV-Infofoon

  ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer, namelijk 011-30.60.00.

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 • Op afspraak

  Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het...

  Lees meer
  Op afspraak
 • ACV-Mailbox

  Wist je dat je ook kan mailen naar het ACV?

  Lees meer
  ACV-Mailbox
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   
Miniatuur ACV-Belastingzitdagen

ACV-Belastingzitdagen

Traditiegetrouw kunnen ACV-leden aan het einde van het werkjaar terecht op de belastingzitdagen van ACV-Limburg. Enkel tijdens deze speciale zitdagen vult het ACV de aangiften in. Let op! De belastingaangiften worden enkel nog digitaal via Tax-on-Web ingevuld.
Klik HIER voor het overzicht van de belastingzitdagen van ACV-Limburg!
Vormingsreeks
In deze vormingsreeks van 3 sessies in de maanden mei en juni starten we met een stukje geschiedenis en uitleg bij de basisbegrippen van onze huidige economie. Vervolgens gaan we op zoek naar alternatieve modellen voor de kapitalistische economie: wat als we economische groei niet langer als doel zien? Met professor Lode Vereeck, journaliste Tine Hens en Dirk Holemans, parlementair adviseur en directeur van denktank Oikos.
Interesse? Inschrijven?
Lees meer

Regionieuws 2016

Meer regionaal nieuws ...
ACV-Bijblijven en Fons Leroy
ACV-Bijblijven begeleidt jongeren op een alternatieve manier naar de arbeidsmarkt. De ‘Work Action Heroes’ van Fons Leroy (VDAB) passen perfect in de onconventionele manier waarop Mustafa Harraq jongeren voorbereidt en begeleidt naar werk.
Lees meer
Jean Vranken
ACV-Limburg behaalde schitterende resultaten en een absoute meerderheid! In alle kiescolleges (jongeren, arbeiders, bedienden en kaders) is ACV-Limburg de grootste vakbond.
Lees meer
Meer dan ooit is de steun van de werkvloer nodig
De aanloop naar de sociale verkiezingen bij ZF Windpower in Lommel verloopt in een grimmige sfeer. Bij de Lommelse producent van tandwielkasten voor windturbines liep het sociaal overleg uit op een conflict met als inzet het behoud en de uitvoering van gemaakte afspraken en cao’s.
Lees meer
Veiligheid is hard werken
“Veiligheid op de werkvloer is hard werken.” Dat zegt ACV-afgevaardigde David Serneels van betonproducent K-Beton in Zolder. “Een veilige werkvloer lijkt de evidentie maar voor je op dat punt bent, moet er toch een hele weg afgelegd worden.” Bij K-Beton deden ze dit samen met de vakbondsafgevaardigden en het resultaat mag er wezen. Voor het 10de jaar op rij haalde het bedrijf de Safety Award binnen.
Lees meer
Alle klachten worden serieus genomen
“Veiligheid en welzijn op de werkvloer kunnen altijd verbeterd worden,” steekt ACV-afgevaardigde Maurizio Romagnoli van wal. En dat is precies wat de ACV-ploeg bij Covidien de voorbije jaren deed. “We hebben de afgelopen vier jaar vanuit het Comité voor Preventie en Bescherming hart en ziel gestoken in een veiligere werkvloer. We hopen dan ook dat we bij de sociale verkiezingen in mei erkenning krijgen voor ons werk,” treedt Erminio Cinus bij.
Lees meer
Meer regionaal nieuws ...
Gesloten

Gesloten

De ACV-kantoren zijn GESLOTEN op:
 • donderdag 2 juni
  (betaling werkloosheid)
 • vrijdag 24 juni
  (personeelsdag)
Verbouwen

ACV-Lanaken verbouwt!

Tussen maandag 20 juni en dinsdag 6 september 2016 wordt het ACV-dienstverleningspunt in Lanaken in een nieuw kleedje gestoken. In deze periode kan je terecht in de andere
dienstverleningspunten van ACV-Limburg. Je vindt ze HIER terug.
Op woensdag 7 september opent het vernieuwde dienstverleningspunt de deuren! Je kan vanaf dan opnieuw in Lanaken terecht op woensdag en vrijdag van 08.30 tot 11.30 uur.
Openingsuren vrije zitdagen

Openingsuren vrije zitdagen

Check HIER de openingsuren voor de vrije zitdagen van ACV-Limburg!
Op afspraak

Op afspraak

Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het nummer 011-30.60.00! Lees HIER meer over het syndicaal loket van ACV-Limburg.
ACV-Infofoon

ACV-Infofoon

ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer: 011-30.60.00! Klik HIER voor de bereikbaarheidsuren van de ACV-Infofoon.
ACV-Mailbox

ACV-Mailbox

Je kan het ACV ook mailen. Selecteer HIER de rubriek waarin je vraag thuis hoort. Vervolgens kan je via een formulier je vraag stellen.
ACV-Brievenbussen

ACV-Brievenbussen

Snel documenten bezorgen aan ACV-Limburg? Maak gebruik van de ACV-Brievenbussen. Je vindt het overzicht HIER terug.
Documenten bestellen

Documenten bestellen

Je moet groene klevers hebben? Of dopkaarten? Wist je dat je deze en andere documenten HIER eenvoudig online kan bestellen!
ACV-Infofoon

Wijzigingen

Verhuisd? Ander werk? Nieuw e-mailadres? Wat veranderd in je leven ... geef je nieuwe gegevens HIER snel door aan het ACV! Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn in elke situatie!