• Vrije zitdagen

  In Limburg kan je elke werkdag terecht in één van onze 18 ACV-kantoren.

  Lees meer
  Openingsuren vrije zitdagen
 • ACV-Infofoon

  ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer, namelijk 011-30.60.00.

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 • Sociale verkiezingen 2016

  ACV Banner sociale verkiezingen 720
 • Gebruik de berekeningstool

  Lees meer
  ACV-tool: bereken wat het regeringsbeleid je jaarlijks kost
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   
Manifestatie 7 oktober 2015
OKT 8

Bedankt

Beste militanten,
Beste leden,

Onze oprechte dank en waardering voor jullie deelname aan deze manifestatie van 7 oktober die een sterk signaal geeft aan de regeringen, maar ook aan de werkgevers, in dit land.

Dank voor jullie talrijke aanwezigheid maar ook onze waardering voor de diverse animaties die jullie samen met de ACV organisaties georganiseerd hebben. De deelnemers maar ook de pers hebben door deze leuke beelden en stands nog beter de boodschap begrepen. Door samen in het verzet te blijven gaan voelen vele werknemers en uitkeringstrekkers hoe dit asociaal en onrechtvaardig regeringsbeleid ons als werknemersgroep treft. Wij zullen samen de komende periode moeten blijven reageren met diverse acties en informatievergaderingen maar ook met onze berekeningstool en met contacten met leden. We zullen hierbij telkens wijzen op het onrechtvaardig regeringsbeleid. en met contacten met leden. We zullen hierbij telkens wijzen op het onrechtvaardig regeringsbeleid. 

Uiteraard rekenen we verder op jouw engagement om samen met ons verdere acties te ondersteunen.

Regionieuws 2015

Meer regionaal nieuws ...
Jean Vranken
De sociale verkiezingen vormen ongetwijfeld het hoogtepunt in het syndicale werkjaar 2015-2016. “Maar voor duizenden werknemers volgend jaar in mei naar de stembus trekken, hebben we nog andere katten te geselen,” zegt Jean Vranken. De Limburgse ACV-voorzitter verwijst hiermee naar de blijvende vakbondsstrijd tegen de onrechtvaardige regeringsmaatregelen.
Lees meer
Score your goal two times
Met ‘Score your goal two times’ wil ACV-Bijblijfconsulent Mustafa Harraq jongeren tussen 18 en 25 jaar aan de slag helpen ondanks hun moeilijke achtergrond en afstand tot de arbeidsmarkt. Een van zijn partners in crime is zaakvoerder Louis Wolfs van schoonmaakbedrijf LW-Cleaning.
Lees meer
Jaarlijks sterven 100.000 Europeanen aan kanker door het werk
Dinsdag 28 april 2015 -tijdens de Werelddag voor Veilig & Gezond Werk- voerde ACV-Limburg actie op de Grote Markt in Hasselt. Een ludieke actie om de serieuze problematiek van de grenswaarden voor kankerverwekkende stoffen op de werkvloer in de kijker te plaatsen.
Lees meer
Provinciale actiedag tegen asociale regeringsmaatregelen
ACV-Limburg blijft zich verzetten tegen het onrechtvaardige regeringsbeleid. In het kader van de provinciale actiedagen begin april bezocht een ruime delegatie van ACV-Limburgdiverse instellingen om de gevolgen van de asociale regeringsmaatregelen te kaderen en dit te ondersteunen met enkele getuigenissen.
Lees meer
Jean Vranken
Sinds het aantreden van de nieuwe regering hebben werklozen het niet onder de markt. Meer dan ooit staan ze in het oog van de storm. “We kunnen niet anders dan concluderen dat het beeld over de werklozen en de werkloosheid vandaag ongenuanceerd, kwetsend en vooral stigmatiserend is,” zegt Limburgs ACV-voorzitter Jean Vranken.
Lees meer
Meer regionaal nieuws ...
Gesloten

Gesloten

De ACV-kantoren zijn GESLOTEN op:
 • maandag 2 november
  (betaling werkloosheid)
 • woensdag 11 november
  (feestdag)
Openingsuren vrije zitdagen

Openingsuren vrije zitdagen

Check HIER de openingsuren voor de vrije zitdagen van ACV-Limburg!
Op afspraak

Op afspraak

Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het nummer 011-30.60.00! Lees HIER meer over het syndicaal loket van ACV-Limburg.
ACV-Infofoon

ACV-Infofoon

ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer: 011-30.60.00! Klik HIER voor de bereikbaarheidsuren van de ACV-Infofoon.
ACV-Mailbox

ACV-Mailbox

Je kan het ACV ook mailen. Selecteer HIER de rubriek waarin je vraag thuis hoort. Vervolgens kan je via een formulier je vraag stellen.
ACV-Brievenbussen

ACV-Brievenbussen

Snel documenten bezorgen aan ACV-Limburg? Maak gebruik van de ACV-Brievenbussen. Je vindt het overzicht HIER terug.
Documenten bestellen

Documenten bestellen

Je moet groene klevers hebben? Of dopkaarten? Wist je dat je deze en andere documenten HIER eenvoudig online kan bestellen!
ACV-Infofoon

Wijzigingen

Verhuisd? Ander werk? Nieuw e-mailadres? Wat veranderd in je leven ... geef je nieuwe gegevens HIER snel door aan het ACV! Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn in elke situatie!