• ACV-Infofoon

  ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer, namelijk 011-30.60.00.

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 • Bereken je pensioenverlies

  Lees meer
   ACV-Pensioencalculator-720
 • Op afspraak

  Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het...

  Lees meer
  Op afspraak
 • ACV-Mailbox

  Wist je dat je ook kan mailen naar het ACV?

  Lees meer
  ACV-Mailbox
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   
BLiKopener basisinkomen
Wat verstaan we onder 'basisinkomen'? Welke zijn de modaliteiten & voorwaarden? Is het complementair aan onze sociale zekerheid of het begin van de ontmanteling ervan? Is het realistisch, betaalbaar, ... ? De moeite waard om op zoek te gaan naar de ‘juiste’ antwoorden!
Lees meer
BLiKopener insectiediensten
Maak tijdens de ACV-BLiKopener kennis met de inspectiediensten. Inspecteurs en directiehoofden Kristien Colman en Pieter De Munck zullen ons wegwijs maken in de bevoegdheden en de werking van de Arbeidsinspectie en Technische & Medische inspectie.
Lees meer
Verhuizen

ACV-Opglabbeek verhuisde!

ACV-Limburg is tevreden je in het nieuwe, moderne dienstverleningspunt in Opglabbeek te mogen ontvangen!
Sinds woensdag 5 oktober 2016 vind je het ACV in Opglabbeek terug op het Dorpsplein 10 bus 2. Je kan hier elke woensdag van 08u30-11u30 en van 13u30-16u00 terecht. 
Let op … ook onze ACV-brievenbus verhuisde mee!
Wijziging openingsuren

Nieuwe openingsuren zone Haspengouw & Maasland

Voor een betere dienstverlening en een vlotte service wijzigen vanaf 5 september de openingsuren van de ACV-dienstverleningspunten in zone Haspengouw en Maasland.
Klik HIER om de nieuwe openingsuren te raadplegen!

Regionieuws 2016

Meer regionaal nieuws ...
Oudere werklozen
“Het is zorgwekkend dat maandelijks honderden oudere werknemers ontslagen worden.” Dat zegt Roland Valkeneers van de ACV-Werkzoekendenwerking. Het gros van deze oudere werklozen is langer dan 1 jaar werkloos, een kwart blijkt zelfs een ernstige medische beperking te hebben. “De huidige trend zal deze cijfers enkel maar doen aanzwengelen,” aldus Roland.
Lees meer
De tijd tikt!
NOV 11

De tijd tikt!

Eind oktober bracht ACV-Limburg een bezoek aan CD&V-partijvoorzitter Wouter Beke. Directe aanleiding is het stopzetten van de uitkering van werkloze jongeren met een medische beperking vanaf 1 januari 2017. Beke had alvast oren naar het verhaal van ACV-Limburg en de getuigenissen die werklozen brachten. Hij beloofde om deze problematiek op te nemen met minister Kris Peeters.
Lees meer
ACV pleit voor statuut werkloze jongeren met ernstige medische beperking
“De maandelijkse werkloosheidscijfers van de VDAB zijn inderdaad dalend. Het zijn echter vooral de uitkeringstrekkers die in aantal afnemen," zegt Roland Valkeneers van de ACV-Werkzoekendenwerking. "Het aandeel werklozen zonder uitkering daarentegen is sterk stijgend.” Zeker jonge werklozen blijken hoe langer, hoe meer in een hoekje terecht te komen.
Lees meer
Werelddag tegen armoede
Doordat er meer en meer mensen in de armoede belanden, worden we sterker. Dat zegt Guido Degraen (foto) uit Tongeren. “Begrijp me niet verkeerd, ik vind armoede niet goed, maar doordat er meer armen zijn, gaan ze niet meer om ons heen kunnen.”
Lees meer
Jean Vranken
ACV zet dit najaar zijn acties tegen het asociale en onrechtvaardige beleid van regering Michel onverminderd door. “Maar ook in de eigen provincie hebben we heel wat bezorgdheden,” zegt ACV-Limburg voorzitter Jean Vranken.
Lees meer
Meer regionaal nieuws ...
Gesloten

Gesloten

De ACV-kantoren zijn GESLOTEN op:
 • do 1 december (betalingen)
 • wo 21 december (enkel namiddag!)
 • ma 26 december
 • di 27 december (enkel DVP Maaseik)
 • wo 28 december
 • vr 30 december
 • ma 2 januari (betalingen)
Openingsuren vrije zitdagen

Openingsuren vrije zitdagen

Check HIER de openingsuren voor de vrije zitdagen van ACV-Limburg!
Op afspraak

Op afspraak

Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het nummer 011-30.60.00! Lees HIER meer over het syndicaal loket van ACV-Limburg.
ACV-Infofoon

ACV-Infofoon

ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer: 011-30.60.00! Klik HIER voor de bereikbaarheidsuren van de ACV-Infofoon.
ACV-Mailbox

ACV-Mailbox

Je kan het ACV ook mailen. Selecteer HIER de rubriek waarin je vraag thuis hoort. Vervolgens kan je via een formulier je vraag stellen.
ACV-Brievenbussen

ACV-Brievenbussen

Snel documenten bezorgen aan ACV-Limburg? Maak gebruik van de ACV-Brievenbussen. Je vindt het overzicht HIER terug.
Documenten bestellen

Documenten bestellen

Je moet groene klevers hebben? Of dopkaarten? Wist je dat je deze en andere documenten HIER eenvoudig online kan bestellen!
ACV-Infofoon

Wijzigingen

Verhuisd? Ander werk? Nieuw e-mailadres? Wat veranderd in je leven ... geef je nieuwe gegevens HIER snel door aan het ACV! Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn in elke situatie!
Fotoalbums

Fotoalbums

Geflitst op één van onze activiteiten? Klik HIER voor onze fotoalbums!