• ACV-Infofoon

  ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer, namelijk 011-30.60.00.

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 • Bereken je pensioenverlies

  Lees meer
   ACV-Pensioencalculator-720
 • Op afspraak

  Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het...

  Lees meer
  Op afspraak
 • ACV-Mailbox

  Wist je dat je ook kan mailen naar het ACV?

  Lees meer
  ACV-Mailbox
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   
Miniatuur info's uitzendkrachten
Weet je als uitzendkracht niet wat je precies moet doen bij ziekte? Is het niet altijd duidelijk of je recht hebt op bepaalde feestdagen? Vragen bij het nieuwe elektronisch verkeer?
Lees meer
FIeTs naar het werk
Laat 2017 geen jaar van loze beloften worden. Neem voortaan de fiets naar je werk!  ACV-Heusden-Zolder startte op 1 januari 2017 met het project ‘FIeTs naar het werk!’ en wil zoveel mogelijk werknemers op de fiets krijgen.
Lees meer
Info bun-out
Wat is een burn-out? Is een depressie hetzelfde? Hoe signalen herkennen? Kan je een burn-out voorkomen? Helpt een welzijnsbeleid op de werkvloer het één en ander voorkomen?
Lees meer
Jean Vranken
In het eerste deel van het werkjaar bood het ACV danig weerwerk aan de stortvloed van regeringsmaatregelen, die sterk ingrijpen in de koopkracht en de (einde)loopbaan. “En ook al wordt ons aanhoudend verzet niet gesmaakt door politici en werkgevers, wij blijven gaan voor een solidaire samenleving waar plaats is voor iedereen.” Dat zegt Limburgs ACV-voorzitter Jean Vranken.
Lees meer
Regeringsmaatregelen lezen als horrorverhaal
De regering gunt de werknemers geen rust. De ene wijziging is nog niet verteerd of een volgende resem aan maatregelen ligt op tafel. Het nieuwe kalenderjaar kondigt zich dan ook niet anders aan. Een nieuw pakket structurele hervormingen zit er alweer aan te komen. Gelukkig nieuwjaar? We denken van niet …
Lees meer
Oudere werklozen
“Het is zorgwekkend dat maandelijks honderden oudere werknemers ontslagen worden.” Dat zegt Roland Valkeneers van de ACV-Werkzoekendenwerking. Het gros van deze oudere werklozen is langer dan 1 jaar werkloos, een kwart blijkt zelfs een ernstige medische beperking te hebben. “De huidige trend zal deze cijfers enkel maar doen aanzwengelen,” aldus Roland.
Lees meer
Meer regionaal nieuws ...
Gesloten

Gesloten

De ACV-kantoren zijn GESLOTEN op:
 • do 2 februari (betalingen)
 • do 2 maart (betalingen)
Openingsuren vrije zitdagen

Openingsuren vrije zitdagen

Check HIER de openingsuren voor de vrije zitdagen van ACV-Limburg!
Op afspraak

Op afspraak

Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het nummer 011-30.60.00! Lees HIER meer over het syndicaal loket van ACV-Limburg.
ACV-Infofoon

ACV-Infofoon

ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer: 011-30.60.00! Klik HIER voor de bereikbaarheidsuren van de ACV-Infofoon.
ACV-Mailbox

ACV-Mailbox

Je kan het ACV ook mailen. Selecteer HIER de rubriek waarin je vraag thuis hoort. Vervolgens kan je via een formulier je vraag stellen.
ACV-Brievenbussen

ACV-Brievenbussen

Snel documenten bezorgen aan ACV-Limburg? Maak gebruik van de ACV-Brievenbussen. Je vindt het overzicht HIER terug.
Documenten bestellen

Documenten bestellen

Je moet groene klevers hebben? Of dopkaarten? Wist je dat je deze en andere documenten HIER eenvoudig online kan bestellen!
ACV-Infofoon

Wijzigingen

Verhuisd? Ander werk? Nieuw e-mailadres? Wat veranderd in je leven ... geef je nieuwe gegevens HIER snel door aan het ACV! Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn in elke situatie!
Fotoalbums

Fotoalbums

Geflitst op één van onze activiteiten? Klik HIER voor onze fotoalbums!