• ACV-Vakantieregeling

  Lees meer
  ACV-Vakantieregeling
 • Tool: bereken wat je onderneming wint

  Lees meer
  ACV tool: bereken wat je onderneming wint
 • ACV-Infofoon

  ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer, namelijk 011-30.60.00.

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 • Op afspraak

  Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het...

  Lees meer
  Op afspraak
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   
Verbouwen

ACV-Lanaken verbouwt!

Tussen maandag 20 juni en dinsdag 6 september 2016 wordt het ACV-dienstverleningspunt in Lanaken in een nieuw kleedje gestoken. In deze periode kan je terecht in de andere
dienstverleningspunten van ACV-Limburg. Je vindt ze HIER terug.
Op woensdag 7 september opent het vernieuwde dienstverleningspunt de deuren! Je kan vanaf dan opnieuw in Lanaken terecht op woensdag en vrijdag van 08.30 tot 11.30 uur.

Regionieuws 2016

Meer regionaal nieuws ...
Dirk Holemans
Met het spraakmakende boek ‘Prosperity without Growth’ van de Britse professor en econoom Tim Jackson onder de arm drukt Dirk Holemans ons met de neus op de feiten: de draagkracht van de aarde bereikt zijn limiet.
Lees meer
ACV-Bijblijven en Fons Leroy
ACV-Bijblijven begeleidt jongeren op een alternatieve manier naar de arbeidsmarkt. De ‘Work Action Heroes’ van Fons Leroy (VDAB) passen perfect in de onconventionele manier waarop Mustafa Harraq jongeren voorbereidt en begeleidt naar werk.
Lees meer
Jean Vranken
ACV-Limburg behaalde schitterende resultaten en een absoute meerderheid! In alle kiescolleges (jongeren, arbeiders, bedienden en kaders) is ACV-Limburg de grootste vakbond.
Lees meer
Meer dan ooit is de steun van de werkvloer nodig
De aanloop naar de sociale verkiezingen bij ZF Windpower in Lommel verloopt in een grimmige sfeer. Bij de Lommelse producent van tandwielkasten voor windturbines liep het sociaal overleg uit op een conflict met als inzet het behoud en de uitvoering van gemaakte afspraken en cao’s.
Lees meer
Veiligheid is hard werken
“Veiligheid op de werkvloer is hard werken.” Dat zegt ACV-afgevaardigde David Serneels van betonproducent K-Beton in Zolder. “Een veilige werkvloer lijkt de evidentie maar voor je op dat punt bent, moet er toch een hele weg afgelegd worden.” Bij K-Beton deden ze dit samen met de vakbondsafgevaardigden en het resultaat mag er wezen. Voor het 10de jaar op rij haalde het bedrijf de Safety Award binnen.
Lees meer
Meer regionaal nieuws ...
Gesloten

Gesloten

De ACV-kantoren zijn GESLOTEN op:
 • ma 15 augustus (feestdag)
 • ma 5 september (betalingen)
 • do 29 september (betoging)
ACV-Vakantieregeling

ACV-Vakantieregeling

Naar jaarlijkse gewoonte schakelt de dienstverlening van ACV-Limburg tijdens de zomermaanden over op de vakantieregeling. Deze loopt van maandag 4 juli tot en met vrijdag 2 september 2016.
Raadpleeg HIER de ACV-vakantieregeling!
Op afspraak

Op afspraak

Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het nummer 011-30.60.00! Lees HIER meer over het syndicaal loket van ACV-Limburg.
ACV-Infofoon

ACV-Infofoon

ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer: 011-30.60.00! Klik HIER voor de bereikbaarheidsuren van de ACV-Infofoon.
ACV-Mailbox

ACV-Mailbox

Je kan het ACV ook mailen. Selecteer HIER de rubriek waarin je vraag thuis hoort. Vervolgens kan je via een formulier je vraag stellen.
ACV-Brievenbussen

ACV-Brievenbussen

Snel documenten bezorgen aan ACV-Limburg? Maak gebruik van de ACV-Brievenbussen. Je vindt het overzicht HIER terug.
Documenten bestellen

Documenten bestellen

Je moet groene klevers hebben? Of dopkaarten? Wist je dat je deze en andere documenten HIER eenvoudig online kan bestellen!
ACV-Infofoon

Wijzigingen

Verhuisd? Ander werk? Nieuw e-mailadres? Wat veranderd in je leven ... geef je nieuwe gegevens HIER snel door aan het ACV! Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn in elke situatie!