• Vrije zitdagen

  In Limburg kan je elke werkdag terecht in één van onze 18 ACV-kantoren.

  Lees meer
  Openingsuren vrije zitdagen
 • ACV-Infofoon

  ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer, namelijk 011-30.60.00.

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 • Doe mee!

  Ondanks alle adviezen van experts en ondanks de acties van het Gemeenschappelijk Vakbondsfront besliste de regering...

  Lees meer
  ACV Indexsprong
 • Sociaal akkoord: eerste stappen gezet, nog reuzenstappen te...

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   
Solidarteitstoer

Week van de Solidariteit

Tijdens de ‘Week van de Solidariteit’ wil ACV-Limburg het begrip ‘solidariteit’ opnieuw meer zichtbaar maken in onze samenleving. Van 4 tem 8 mei organiseren we dan ook  diverse leuke activiteiten. Doe jij ook mee?
Neem HIER alvast een kijkje in de agenda en schrijf je in!

Ondanks alle adviezen van experts en ondanks de acties van het Gemeenschappelijk Vakbondsfront besliste de Regering een indexsprong. Maak duidelijk dat de vakbonden ook in uw naam dit NEEN-signaal verkondigen. Onderteken de petitie

Regionieuws 2015

Meer regionaal nieuws ...
Provinciale actiedag tegen asociale regeringsmaatregelen
ACV-Limburg blijft zich verzetten tegen het onrechtvaardige regeringsbeleid. In het kader van de provinciale actiedagen begin april bezocht een ruime delegatie van ACV-Limburgdiverse instellingen om de gevolgen van de asociale regeringsmaatregelen te kaderen en dit te ondersteunen met enkele getuigenissen.
Lees meer
Jean Vranken
Sinds het aantreden van de nieuwe regering hebben werklozen het niet onder de markt. Meer dan ooit staan ze in het oog van de storm. “We kunnen niet anders dan concluderen dat het beeld over de werklozen en de werkloosheid vandaag ongenuanceerd, kwetsend en vooral stigmatiserend is,” zegt Limburgs ACV-voorzitter Jean Vranken.
Lees meer
ACV-BLiKopener: TTIP
Het Transatlantic Trade & Investment Partnership -kortweg TTIP- wil de handelsstruikelblokken tussen Europa en Amerika wegwerken. “Maar ten koste van wat?” vraagt Limburgs ACV-voorzitter Jean Vranken zich af. “Zal dit handelsverdrag Europa niet meer gaan kosten dan het oplevert? Moeten wij ons neerleggen bij een mogelijke afbouw van onze regels inzake arbeidsbescherming, milieu, voedsel, …?”
Lees meer
WaWa ... Wat?
JAN 14

WaWa ... wat?

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsontmoeting van ACV-Limburg herdoopte voorzitter Jean Vranken de Taks Freedom Day tot de ‘WaWa-dag’ De dag van de ‘Warme Waarborg’. De symbolische dag tot wanneer wij gezamenlijk onze samenleving financieren en die een Warme Waarborg moet zijn zodat onze samenleving leefbaar is en blijft voor iedereen.
Lees meer
Meer regionaal nieuws ...
Gesloten

Uitzonderlijk gesloten

ACV-kantoren uitzonderlijk GESLOTEN op:
 • maandag 4 mei
 • maandag 1 juni 2015
ACV-Limburg zet dan volledig in op de betaling van de werkloosheidsuitkeringen.
 
De ACV-kantoren van Herk-de-Stad, Houthalen, Tessenderlo, Peer, Opglabbeek, Lanaken, Maaseik & Tongeren zijn bovendien GESLOTEN op woensdag 29 april owv dringende werkzaamheden!
Openingsuren vrije zitdagen

Openingsuren vrije zitdagen

Check HIER de openingsuren voor de vrije zitdagen van ACV-Limburg!
Op afspraak

Op afspraak

Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het nummer 011-30.60.00! Lees HIER meer over het syndicaal loket van ACV-Limburg.
ACV-Infofoon

ACV-Infofoon

ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer: 011-30.60.00! Klik HIER voor de bereikbaarheidsuren van de ACV-Infofoon.
ACV-Mailbox

ACV-Mailbox

Je kan het ACV ook mailen. Selecteer HIER de rubriek waarin je vraag thuis hoort. Vervolgens kan je via een formulier je vraag stellen.
ACV-Brievenbussen

ACV-Brievenbussen

Snel documenten bezorgen aan ACV-Limburg? Maak gebruik van de ACV-Brievenbussen. Je vindt het overzicht HIER terug.
Documenten bestellen

Documenten bestellen

Je moet groene klevers hebben? Of dopkaarten? Wist je dat je deze en andere documenten HIER eenvoudig online kan bestellen!
ACV-Infofoon

Wijzigingen

Verhuisd? Ander werk? Nieuw e-mailadres? Wat veranderd in je leven ... geef je nieuwe gegevens HIER snel door aan het ACV! Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn in elke situatie!