• Online stempelen: veilig, makkelijk en snel

  Lees meer
  Online stempelen
 • Je bent werkloos?

  Nieuw! Maak een afspraak voor alles i.v.m. werkloosheid op 011 30 60 00.

  Lees meer
  DV WKL op afspraak
 • ACV-Contactcenter

  ACV Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer, namelijk 011 30 60 00.

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 • ACV-Dienstverlening

  Lees meer
  Carrousel groot kerstwensen
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

ACV Limburg wenst je fijne eindejaarsfeesten!


ACV-Houthalen verbouwingswerken

ACV Beringen verbouwt!

We steken ACV Beringen in een nieuw kleedje. Daarom is ons kantoor sinds 21 september 2018 tijdelijk gehuisvest op de tweede verdieping van het ACV-gebouw in Beringen.

Regionieuws

Meer mensen ziek dan werkloos: een teken aan de wand
Hoe werkbaar is ons werk? Kris Peeters, minister van Werk, en Mathieu Verjans, Nationaal secretaris ACV, mochten het hierover in een debat tegen elkaar opnemen.
Lees meer
Ellen Sleeuwaert en Jean Vranken 2018
Uit onderzoek van ACV Limburg blijkt dat SWT altijd goedkoper is voor de samenleving dan volledige werkloosheid. Voorts toont het aan dat 60-plussers niet gewild zijn op de arbeidsmarkt.
Lees meer
Hans Antonise
Met de zomervakantie voor de deur, zullen weer heel wat jongeren als jobstudent aan de slag gaan. “Toch kan je als ouder best een aantal zaken in het oog houden,” zegt ACV-Jongerenverantwoordelijke Hans Antonise.
Lees meer
Gesloten
De ACV-kantoren zijn GESLOTEN op:
 • ma 04.02.2019 (betalingen)
 • ma 04.03.2018 (betalingen)
Lees meer
Miniatuur DV WKL op afspraak

NIEUW!

De ACV-dienstverlening werkloosheid werkt nu ook op afspraak om je nog vlotter van dienst te zijn. Bel het ACV-contactcenter op 011 30 60 00 voor jouw afspraak! Uiteraard blijf je ook welkom op onze vrije zitdagen. Ontdek alles over onze NIEUWE DIENSTVERLENING!
Miniatuur grensarbeid-buitenland

Grensarbeid MAASMECHELEN

Opgelet! Vanaf 1 januari 2019 werkt de dienst ACV-Grensarbeid Nederland op donderdag enkel nog op afspraak in Maasmechelen. Afspraak maken? Mail naar grensarbeiders@acv-csc.be en vermeld duidelijk je naam en rijksregisternummer of bel het ACV-contactcenter op 011 30 60 00. Klik HIER voor alle info i.v.m. ACV-Grensarbeid.
Documenten bestellen

Bestel documenten!

Je moet groene klevers hebben? Of dopkaarten? Wist je dat je deze en andere documenten HIER eenvoudig online kan bestellen!
Openingsuren vrije zitdagen

Je bent werkloos?

In de ACV-dienstencentra kan je terecht voor de opmaak van je dossier werkloosheid en de betaling van je dopgeld. We bieden je graag een vlotte service op afspraak. Of spring binnen tijdens onze vrije zitdagen.
Op afspraak

Je werkt?

ACV Limburg heeft de expertise in huis om je met raad en daad bij te staan bij al je vragen rond werk en inkomen. Check het overzicht van onze diensten
ACV-Infofoon

Bel ons!

ACV Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer: 011 30 60 00! Klik HIER voor de bereikbaarheidsuren van het ACV-contactcenter.
ACV-Mailbox

Mail ons!

Je kan het ACV ook mailen. Selecteer HIER de rubriek waarin je vraag thuis hoort. Vervolgens kan je via een formulier je vraag stellen.
ACV-Brievenbussen

Stuur het ons op!

Snel documenten bezorgen aan ACV Limburg? Maak gebruik van de ACV-brievenbussen. Je vindt het overzicht HIER terug.
ACV-Infofoon

Je wil wat wijzigen?

Verhuisd? Ander werk? Nieuw e-mailadres? Wat veranderd in je leven ... geef je nieuwe gegevens HIER snel door aan het ACV! Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn in elke situatie!
ACV-GPS

ACV-GPS

Navigeer doorheen de dienstverlening, diensten en werking van ACV Limburg met de ACV-GPS! Download deze handige BROCHURE.