• Vrije zitdagen

  In Limburg kan je elke werkdag terecht in één van onze 18 ACV-kantoren.

  Lees meer
  Openingsuren vrije zitdagen
 • ACV-Infofoon

  ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer, namelijk 011-30.60.00.

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 • Doe mee!

  Ondanks alle adviezen van experts en ondanks de acties van het Gemeenschappelijk Vakbondsfront besliste de regering...

  Lees meer
  ACV Indexsprong
 • Sociaal akkoord: eerste stappen gezet, nog reuzenstappen te...

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

Ondanks alle adviezen van experts en ondanks de acties van het Gemeenschappelijk Vakbondsfront besliste de Regering een indexsprong. Maak duidelijk dat de vakbonden ook in uw naam dit NEEN-signaal verkondigen. Onderteken de petitie
Info's deeltijdse werknemers met IGU

Info's deeltijdse werknemers met IGU

De nieuwe regeringsmaatregelen maken onder meer dat deeltijdse werknemers met een inkomensgarantie-uitkering (IGU) minder -of geen- stempelgeld meer ontvangen. Bovendien wil de regering deze uitkering ook nog eens halveren. Wat staat je als deeltijdse werknemer nog meer te wachten? Kom je informeren tijdens onze info's!
Lees HIER meer en schrijf je vandaag nog online in!
Solidarteitstoer

Solidariteitstoer

ACV-Limburg trekt er van 13 tot 30 april op uit met onze solidariteit. Tijdens deze ACV-solidariteitstoer kan je genieten van een of meerdere leuke, solidaire activiteiten maar kan je telkens ook een bezoekje brengen aan leerrijke tentoonstelling rond dit thema.
Neem HIER alvast een kijkje in de toeragenda en schrijf je in!
Info's: Wegwijs in je eindeloopbaan

Info 'Wegwijs in je eindeloopbaan'

Overweeg je om met swt (vroeger brugpensioen) te gaan? Of mag je binnenkort genieten van een verdiend pensioen? Blijf niet met vragen zitten. ACV-Limburg maakt je wegwijs in je eindeloopbaan! Kom naar één van onze info's rond het swt, pensioen werknemersstelsel en/of pensioen ambtenaren. Deze info's gaan door op diverse locaties in onze provincie.
Lees HIER meer en schrijf je vandaag nog online in!

Regionieuws 2015

Meer regionaal nieuws ...
Jean Vranken
Sinds het aantreden van de nieuwe regering hebben werklozen het niet onder de markt. Meer dan ooit staan ze in het oog van de storm. “We kunnen niet anders dan concluderen dat het beeld over de werklozen en de werkloosheid vandaag ongenuanceerd, kwetsend en vooral stigmatiserend is,” zegt Limburgs ACV-voorzitter Jean Vranken.
Lees meer
ACV-BLiKopener: TTIP
Het Transatlantic Trade & Investment Partnership -kortweg TTIP- wil de handelsstruikelblokken tussen Europa en Amerika wegwerken. “Maar ten koste van wat?” vraagt Limburgs ACV-voorzitter Jean Vranken zich af. “Zal dit handelsverdrag Europa niet meer gaan kosten dan het oplevert? Moeten wij ons neerleggen bij een mogelijke afbouw van onze regels inzake arbeidsbescherming, milieu, voedsel, …?”
Lees meer
WaWa ... Wat?
JAN 14

WaWa ... wat?

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsontmoeting van ACV-Limburg herdoopte voorzitter Jean Vranken de Taks Freedom Day tot de ‘WaWa-dag’ De dag van de ‘Warme Waarborg’. De symbolische dag tot wanneer wij gezamenlijk onze samenleving financieren en die een Warme Waarborg moet zijn zodat onze samenleving leefbaar is en blijft voor iedereen.
Lees meer
Meer regionaal nieuws ...
Gesloten

Uitzonderlijk gesloten

ACV-kantoren uitzonderlijk GESLOTEN op:
 • donderdag 2 april
 • maandag 4 mei
 • maandag 1 juni 2015
ACV-Limburg zet dan volledig in op de betaling van de werkloosheidsuitkeringen.
Openingsuren vrije zitdagen

Openingsuren vrije zitdagen

Check HIER de openingsuren voor de vrije zitdagen van ACV-Limburg!
Op afspraak

Op afspraak

Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het nummer 011-30.60.00! Lees HIER meer over het syndicaal loket van ACV-Limburg.
ACV-Infofoon

ACV-Infofoon

ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer: 011-30.60.00! Klik HIER voor de bereikbaarheidsuren van de ACV-Infofoon.
ACV-Mailbox

ACV-Mailbox

Je kan het ACV ook mailen. Selecteer HIER de rubriek waarin je vraag thuis hoort. Vervolgens kan je via een formulier je vraag stellen.
ACV-Brievenbussen

ACV-Brievenbussen

Snel documenten bezorgen aan ACV-Limburg? Maak gebruik van de ACV-Brievenbussen. Je vindt het overzicht HIER terug.
Documenten bestellen

Documenten bestellen

Je moet groene klevers hebben? Of dopkaarten? Wist je dat je deze en andere documenten HIER eenvoudig online kan bestellen!
ACV-Infofoon

Wijzigingen

Verhuisd? Ander werk? Nieuw e-mailadres? Wat veranderd in je leven ... geef je nieuwe gegevens HIER snel door aan het ACV! Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn in elke situatie!