• Ziek. Wat nu?

  Lees meer
  Folder ziekte 720
 • ACV-Contactcenter

  ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer, namelijk 011-30.60.00.

  Lees meer
  ACV-Infofoon
 • Op afspraak

  Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het...

  Lees meer
  Op afspraak
 • ACV-Mailbox

  Wist je dat je ook kan mailen naar het ACV?

  Lees meer
  ACV-Mailbox
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   
Ellen Sleeuwaert en Liesbeth Schraepen
“Wij geloven in de talenten van onze leerlingen in het technisch en beroepsonderwijs. Wij moeten af van die misvatting dat een technische of beroepsopleiding niet sexy genoeg zou zijn.” Dat zeggen Ellen Sleeuwaert van het ACV en Liesbeth Schraepen van het RTC.
Lees meer
Carlo Vlems
“Als vanzelfsprekend wordt er steevast gegrepen naar het hoogste opleidingsniveau in een jobcategorie en een x-aantal jaren ervaring gevraagd. Op een krimpende arbeidsmarkt kan je vraagtekens plaatsen bij de noodzaak hiervan,” zegt ACV-hoofdafgevaardigde Carlo Vlems.
Lees meer
Roland Valkeneers
“Maar met de recente pensioenwijzigingen kwam er ook de zogenaamde ‘eenheid van loopbaan’,” zegt ACV-zonepropagandist Roland Valkeneers. “En dat kan je zuur opbreken als je voor je 20ste je legerdienst deed.”
Lees meer
Jean Vranken
Met het zomerakkoord op zak trok premier Michel met zijn ministers eind juli naar Tomorrowland om het goede werk te vieren. Het leverde de welbekende selfie op met de premier en zijn lachende ministers op een podium tegen een achtergrond met heel wat feestgedruis. Voorzitter Jean Vranken stelde zich tijdens de jaarlijkse startavond van ACV-Limburg heel wat vragen bij deze ietwat overmoedige foto. “In welk land wij leven? Alleszins niet in een zorgeloos Tommorowland.”
Lees meer
Mathy-Bloemen-miniatuur
“We mogen toch met enige fierheid stellen, dat we in het merendeel van onze dossiers een gunstig resultaat voor onze ACV-leden weten te bekomen.” Dat zegt Mathy Bloemen, diensthoofd van de Rechtskundige dienst van ACV-Limburg.
Lees meer
Meer regionaal nieuws ...
Gesloten

Gesloten

De ACV-kantoren zijn GESLOTEN op:
 • vr 02/02 (betalingen)
 • vr 02/03 (betalingen)
ACV-zitdagen

Wijziging zitdagen ACV-Grensarbeid

Sinds 6 november 2017 wijzigden enkele zitdagen van de ACV-dienst Grensarbeid Nederland. In Hasselt wordt er op donderdag enkel nog op afspraak gewerkt. De zitdag in Maasmechelen verschoof naar donderdag. Raadpleeg HIER het volledige overzicht.
ACV-zitdagen

Wijziging zitdag ACV-Voeren

De ACV-zitdag in Voeren zal vanaf oktober 2017 doorgaan in de namiddag van 13.30 tot 16.00 uur (i.p.v. voormiddag), elke 2e en 4e woensdag van de maand.
Documenten bestellen

Documenten bestellen

Je moet groene klevers hebben? Of dopkaarten? Wist je dat je deze en andere documenten HIER eenvoudig online kan bestellen!
Openingsuren vrije zitdagen

Openingsuren vrije zitdagen

Check HIER de openingsuren voor de vrije zitdagen van ACV-Limburg!
Op afspraak

Op afspraak

Syndicale vraag of klacht? Vragen over de scharniermomenten in je loopbaan? Maak een afspraak bij het ACV op het nummer 011-30.60.00! Lees HIER meer over het syndicaal loket van ACV-Limburg.
ACV-Infofoon

ACV-Contactcenter

ACV-Limburg is bereikbaar via één telefoonnummer: 011-30.60.00! Klik HIER voor de bereikbaarheidsuren van het ACV-contactcenter.
ACV-Mailbox

ACV-Mailbox

Je kan het ACV ook mailen. Selecteer HIER de rubriek waarin je vraag thuis hoort. Vervolgens kan je via een formulier je vraag stellen.
ACV-Brievenbussen

ACV-Brievenbussen

Snel documenten bezorgen aan ACV-Limburg? Maak gebruik van de ACV-Brievenbussen. Je vindt het overzicht HIER terug.
ACV-Infofoon

Wijzigingen

Verhuisd? Ander werk? Nieuw e-mailadres? Wat veranderd in je leven ... geef je nieuwe gegevens HIER snel door aan het ACV! Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn in elke situatie!
ACV-GPS

ACV-GPS

Navigeer doorheen de dienstverlening, diensten en werking van ACV-Limburg met de ACV-GPS! Download deze handige BROCHURE.