Lokale werking

Problemen pak je best samen aan ... ook in je gemeente! Niet ieder voor zich, niet elk de eigen situatie, maar samen. Of je nu werkt of werkloos ben, tewerkgesteld in de openbare dienst of in de privésector, of je nu jong bent of al wat ouder, man of vrouw ... het loont om samen te werken rond thema’s als tewerkstelling, kinderopvang, onderwijs, huisvesting of fiscaliteit. Aspecten die allemaal invloed hebben op ons dagelijks leven en waarvoor de gemeenten geheel of gedeeltelijk verantwoordelijk zijn.
Lokaal zet ACV-Limburg dan ook graag in op deze thema’s. Samen met tal van vrijwilligers die op regelmatige basis samenkomen in gemeentelijke kernen. Deze kernen zijn voor iedereen toegankelijk en dat maakt ze zo uniek. Iedereen is welkom, iedereen telt mee.
Wil jij niet aan de zijlijn blijven staan? Aarzel niet om actief mee te werken aan een socialere maatschappij! Laat als lid van een lokale ACV-werking ook je stem. Geef een seintje aan het ACV-contactcenter op het nummer 011 30 60 00 of via het ACV-dienstverleningspunt en wij nodigen je de volgende keer uit!