Nood aan loopbaanbegeleiding of -advies?

Inleiding loopbaanvragen
Het ACV helpt je om samen met jou een antwoord op te vinden!

Je kan bij het ACV terecht voor twee soorten dienstverlening:   • Loopbaanadvies: sociaal-juridisch advies en antwoorden op praktische vragen omtrent je loopbaan waarvoor je terecht kan bij de dienstverleners, zonepropagandisten en bijblijfconsulenten.
  • Loopbaanbegeleiding: coachingsgesprekken waarin je loopbaan en huidige werksituatie centraal staan. Hiervoor kan je terecht bij één van de loopbaanbegeleidingscentra.
Je vindt hier alvast een eerste antwoord op de vraag wat we je kunnen bieden aan advies en begeleiding om je loopbaan verder uit te bouwen. 

Meer informatie vind je op de website jeloopbaan.be. Je vindt er enerzijds collectieve initiatieven terug georganiseerd door het ACV en de partnerorganisaties (vzw Vokans, vzw Arabel, Centrum voor Loopbaanontwikkeling LBC-NVK en vzw Alternatief). Anderzijds biedt de site ook informatie over individuele begeleiding op maat.
 
De sterkte van de samenwerking tussen de verschillende partners maakt dat we op maat van jouw vraag een antwoord kunnen bieden. Wij zijn er voor je om je als ACV-lid te ondersteunen vanaf het begin tot het einde van je loopbaan! 

Wegwijzer sociale wetgeving

 
Ben je ACV-lid? Zorg dan dat je bent ingelogd op deze site en grasduin in onze fiches van de jaarlijkse Wegwijzer Sociale Wetgeving.