Een ander beleid is mogelijk

Naar aanleiding van de verkiezingen van mei 2019 voert het ACV de campagne 'Een ander beleid is mogelijk'. Het ACV ondersteunt werknemers (met of zonder werk) bij hun stemkeuze. Om het huidige regeringsbeleid om te keren is een signaal nodig van de bevolking. Dit kan bij de komende verkiezingen. We geven als vakbond geen stemadvies; we zijn immers autonoom en ongebonden. 

Kies voor een ander beleid in 2019

Het ACV ijvert voor een sociale, rechtvaardige en werknemersvriendelijke samenleving. Het ACV wil werknemers (met of zonder werk) versterken. Via informatie, sensibilisering en vorming. Bijvoorbeeld over de programma’s van de politieke partijen, over de achterliggende ideologie en over de gevolgen hiervan voor de belangen van de werknemersgroep in de samenleving. Uiteraard aangevuld met onze standpunten en alternatieven die je hieronder kunt lezen:

Voer voor militanten: Praatkracht

Onverhoopt een politicus aan je voordeur?

  • Download onze Deurhanger met tips voor een goed gesprek met een politicus.

Actie 3 en 4 april 'Een ander beleid is mogelijk'

Met deze campagne wil het ACV je informeren over de gevolgen van 5 jaar centrumrechts beleid. Tegelijk wil het ACV duidelijk maken dat het anders kan. En dat de verkiezingen van 26 mei in die context een sleutelmoment zijn.