Activiteiten

Je vindt hier alle info's & activiteiten van ACV Limburg terug!

Bouwcafés ACVBIE

Bouwcafés ACVBIE miniatuur
Welke busjes mogen Antwerpen en Brussel binnen? Hoe word ik betaald bij het laden en lossen van het busje? Wanneer ben ik chauffeur? Wie betaalt de verkeersboetes? Krijg ik als bouwvakker een fietsvergoeding?
Als bouwvakker heb je wellicht heel wat vragen over mobiliteit en de verschillende vergoedingen in de sector. Kom met je collega’s naar één van de 'bouwcafés mobiliteit' van ACV bouw - industrie & energie.
Raadpleeg het OVERZICHT (pdf) voor een bouwcafé in je buurt!
Neem na afloop een koelbox mee met daarin nuttige info. Maak bovendien kans op een weekendje voor twee in Vayamundo Oostende of Houffalize!

ACV-info: DOELstellen

ACV-info DOELstellen
Van je droom realiteit maken. Je eigen leven in handen nemen. Het leven leiden dat je altijd wilde.
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het stellen van doelen leidt tot betere resultaten. Hoe stel je doelen? Hoe stel je ze scherp en hoe bereik je ze? Wat zijn de valkuilen en hoe zet je door?
Tijdens een tweedaagse info helpt ACV-Bijblijven je graag DOELstellen! Op maandag 28 januari en 4 februari 2019 ben je welkom in Het Bewegingshuis in Hasselt (tegenover station), telkens van 09.30u. tot 16.00u.
Deze info is GRATIS. INSCHRIJVEN is wel verplicht!

ACV-driedaagse: Loopbaan

Driedaagse loopbaan ACV-Bijblijven
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging maar je weet niet goed wat? Zit er iets niet goed in je huidige job? Loopt de zoektocht naar een nieuwe job niet vlot?
ACV-Bijblijven helpt je graag vooruit tijdens de loopbaan-driedaagse! Tijdens oefeningen zoeken we antwoorden op de 3 grote vragen: wie ben ik? wat kan ik? wat wil ik?
Je bent welkom op maandag 11, 18 en 25 maart 2019 telkens van 09.00u. tot 16.00u.in Het Bewegingshuis in Hasselt (tegenover station).
Deze info is GRATIS. INSCHRIJVEN is wel verplicht!