Activiteiten

Je vindt hier alle info's & activiteiten van ACV-Limburg terug!

BLiKopener: Basisinkomen

BLiKopener Basisinkomen
Wat als je morgen Win-for-Life zou winnen? Aan iedereen een bepaald bedrag geven, zonder voorwaarden, zonder verplichtingen, zonder tegenprestatie, … Wat zou er dan met de samenleving gebeuren?  Het basisinkomen: wat is dat nu precies? Is dat een goed idee of een slecht idee? Hoe kan een vakbond hierop reageren?
Kom mee met ons nadenken en deel je mening! Je bent welkom op donderdag 19 oktober 2017 om 19.30 uur (ontvangst 19.00 uur) in Het Bewegingshuis (tegenover station) in Hasselt. Deze gespreksavond is GRATIS. Schrijf je online in voor 16 oktober.

Cursus Sociale Wetgeving

Cursus Sociale Wetgeving
De cursus Sociale Wetgeving is VOLZET!
Download het PROGRAMMA.

ACEEVEElicious

Miniatuur ACEEVEElicious
Waar is dat feestje? Vrijdag 13 oktober is er alvast een ACV-feestje in dancing Mac Queen in Bommershoven. Naast een DJ-contest mag je je verwachten aan Thierry Von Der Warth (resident DJ Versuz). Met je favoriete DJ kan je een iPad winnen!
Download de FLYER (PDF).
Meer info over dit EVENEMENT op Facebook.

FIeTs naar het werk

FIeTs naar het werk
ACV-Heusden-Zolder start op 1 januari 2017 met het project ‘FIeTs naar het werk!’. Met dit project wil het plaatselijk ACV zoveel mogelijk werknemers uit Heusden-Zolder op de fiets krijgen.
Ga jij de uitdaging aan? Want met de fiets naar het werk gaan heeft zo zijn voordelen en er vallen nog leuke prijzen te winnen ook!

Fietsen naar & van het werk heeft zo zijn voordelen

  • je vermijdt files
  • het is goed voor je gezondheid
  • je draagt je steentje bij tot een beter milieu 
  • het is goedkoper: geen dure tankbeurten
Wist je trouwens dat wanneer je met de fiets naar het werk gaat, je een fietsvergoeding kan aanvragen bij je werkgever?
DUS, AARZEL NIET en schrijf je vandaag HIER nog in voor het FIeTs-project van ACV-Heusden-Zolder! Eens je inschrijving binnen is, bezorgt het ACV je een fluohesje zodat je veilig de baan op kan. Ook ontvang je een fietskaart waarop alle fietsroutes staan zodat je de kortste weg naar je werk kan uitstippelen.

Maar er is meer ...

Drie keer per jaar maak je kans op leuke prijzen! Lees er alles over op onze campagne-site van FIeTs naar het werk ...