Activiteiten

Je vindt hier alle info's & activiteiten van ACV-Limburg terug!

Info's voor jongeren

Info's voor jongeren
Ben je pas aan het werk en is het voor jou (soms) een raadsel wat van je verwacht wordt en weke je rechten zijn? Weet jij wat juist te doen bij ziekte? Het ACV organiseert speciaal voor jou 2 infomomenten!
  • woensdag 6 december 2017 bij het ACV van Bree (Grauwe Torenwal 13) om 19.30 - 21.00 uur: jouw contract, arbeidsreglement: de spelregels uitgelegd
  • woensdag 13 december 2017 bij het ACV van Bree (Grauwe Torenwal 13) om 19.30 - 21.00 uur: ziekte van A tot Z uitgelegd
Deze info's zijn gratis. Voor meer info: Hanne Jacobs (hanne.jacobs@acv-csc) of Rob Gaens (rob.gaens@acv-csc.be).

WinterBBQ ACV Hasselt-Noord

De Warmste Week
In het kader van ‘De Warmste Week’ organiseert het ACV van Hasselt-Noord op zondag 17 december een winterBBQ ten voordele van het ‘Huis Erika Thijs vzw’ dat gratis psychosociale ondersteuning biedt aan mensen met kanker en hun familie. De winterBBQ gaat door in De Binder in Hasselt. Lees MEER INFO over het menu, de prijzen en wijze van inschrijving. Smakelijk!

ACV-info- en gespreksavond: Pensioenen

Miniatuur pensioengeknoei
ACV-zone Haspengouw heet je van harte welkom op een info- en gespreksavond rond de pensioenen. Zijn onze pensioenen nog haalbaar, betaalbaar, leefbaar? We leggen deze vragen op maandag 18 december 2017 om 19.30 uur in CC De Kimpel (Eikenlaan 25 in Bilzen) voor aan Kim De Witte.
Kim is docent pensioenrecht aan de universiteit van Leuven en neemt ons mee in het grote verhaal van de pensioenen. Een avond over de zin en onzin van langer werken, de pensioenmaatregelen van de regering, de betaalbaarheid van onze pensioenen en sociale zekerheid ...
Deze infoavond is GRATIS. Gelieve wel vooraf in te schrijven.

BLiKopener: Re-integratie langdurig zieken

BLiKopener Return to work
Na 1 jaar re-integratie: tijd voor een tussentijdse evaluatie.
Mieke Dezeure, regionaal medisch directeur van IDEWE en Rudy Desiron, adviserend geneesheer van CM brengen een stand van zaken, gevolgd door enkele getuigenissen van langdurig zieken die het re-integratieparcour moesten doorlopen. Tot slot, wat is het aanbod van het ACV rond dit alles?
Je bent welkom op deze gratis BLiKopener op donderdag 25 januari  om 19.30 uur (ontvangst 19.00 uur) in  Het Bewegingshuis in Hasselt  (tegenover station). Gelieve vooraf in te schrijven!