Activiteiten

Je vindt hier alle info's & activiteiten van ACV-Limburg terug!

ACV-Belastingservice

De belastingservice van het ACV zit eraan te komen! Als ACV-lid kan je namelijk in juni 2018 gratis terecht bij ACV Limburg om je belastingbrief te laten invullen via Tax-on-web. Je kan ervoor kiezen om een afspraak te maken of naar een vrij toegankelijke belastingzitdag zonder afspraak te gaan.

Enkel tijdens deze belastingservice vult het ACV aangiften in. We vullen de aangiften van personenbelasting in alsook de Belgische aangiften voor grensarbeiders. Voor herfinancieringen, berekening beroepskosten en zelfstandige activiteiten kan je terecht bij je financiële instelling. De belastingservice sluit eind juni af.

Op afspraak

Voor een vlotte service, werkt het ACV in heel wat gemeenten op afspraak. De gemeenten waar het ACV op afspraak werkt zijn: Alken, As, Beringen, Bilzen, Bree, Diepenbeek, Genk, Ham, Hasselt, Herk-de-Stad, Heusden-Zolder, Hoeselt, Houthalen-Helchteren, Lanaken, Leopoldsburg, Maaseik, Maasmechelen, Neerpelt, Opglabbeek, Riemst, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven en Zutendaal.
Telefoneer naar het ACV-contactcenter op het nummer 011 30 60 00 en leg je afspraak tijdig vast! De bereikbaarheidsuren van het ACV-contactcenter zijn:
  • ma 08.30-12.00 & 13.00-17.00u.
  • di 08.30-12.00 & 13.00-19.00u. 
  • wo 08.30-12.00 & 13.00-17.00u. 
  • do 08.30-12.00 & 13.00-17.00u. 
  • vr 08.30-12.00u.


Zonder afspraak

Daarnaast zijn er vrij toegankelijke belastingzitdagen waar je zonder afspraak terecht kan. Raadpleeg ons OVERZICHT voor de data en uren!

eID en pincode 

Denk eraan dat het ACV enkel via TAX-ON-WEB belastingbrieven invult! Vergeet dus niet je eID (elektronische identiteitskaart) en pincode mee te brengen. Heb je een gemeenschappelijke belastingbrief? Breng dan ook de eID (geen kopie) en pincode van je partner mee. Zonder kan de aangifte niet worden ingevuld. Pincode vergeten? Geen probleem! Vraag ze ONLINE tijdig aan of ga langs bij de dienst Bevolking van je gemeente.

Wat meebrengen?

Voor een vlotte en correcte service is het nodig dat je alle fiscale fiches en attesten van 2016 meebrengt naar de ACV-belastingservice! Raadpleeg hier alvast onze handige CHECKLIST zodat je niets vergeet.